Oana Roman, transmisiune din ţara cu cel mai alarmant nivel de infectare din Europa/ VIDEO

 

Se pare că Oanei Roman nu îi este teamă de virusul ucigaş, aşa că nu a ratat încă o dată ocazia să plece în vacanţă, mai ales că a avut şi un motiv bine întemeiat şi anume cadoul pentru aniversarea de şase ani a fiicei sale.

Pentru că a vrut să îşi liniştească fanii şi le dea peste nas celor care o criticau că a plecat în plină epidemie în vacanţă, Oana Roman a făcut un filmuleţ pe care l-a postat pe internet, în care a arătat împrejurimile din Roma şi în care a mărturisit că a luat cea mai bună alegere să nu îşi contramandeze vacanţa.

„După cum vedeţi, este foarte frumos, lumea e foarte calmă, liniştită, stăm frumos la coadă, nu e panică. Am înţeles că în România, oamenii s-au dus şi au golit rafturile prin magazine. (...) Ca să înţelegem ce popor needucat suntem şi necivilizat. E incredibil! Într-o ţară, cum e Italia, unde există o epidemie, dar care este controlată, cumva, şi nu este în zona în care eu mă aflu, oamenii sunt foarte relaxaţi, sunt foarte liniştiţi, nu exită niciun fel de panică pe străzi, iar la obiectivele turistice este foarte multă lume, ca de obicei. Aşa că vorba lui Mihai Morar "Spălaţi-vă mâinile, nu creierii" a spus Oana Roman.

Ministerul Sănătăţii a pus la dispoziţia cetăţenilor o linie TELVERDE

Ministerul Sănătăţii a anunţat că orice cetăţean poate apela gratuit numărul de telefon 0800800358 pentru a obţine informaţiile dorite legate de virusul ucigaş. De menţionat faptul că acesta nu este un număr pentru urgenţe. Aşa că românii care se confruntă cu situaţii de urgenţă, sunt rugaţi de autorităţi să apeleze la 112.

Linia TELVERDE este doar pentru solicitarea de informaţii şi funcţionează zilnic, între orele 08:00 şi 23:00.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest