Oana Roman va scrie o carte despre viața ei! Va dezvălui amănunte inedite din copilăria ei: „Am o imagine cu tata când...”

 

Oana Roman a dezvăluit că urmeaza să scrie o carte despre viața ei! Vedeta le-a mărturisit oamenilor care o urmăresc pe contul ei de socializare că va scoate la iveală amănunte inedite din copilăria ei!

Oana Roman a trecut de-a lungul vieții sale prin foarte multe experiențe neplăcute! De la o copilărie în care i-a lipsit dragostea din partea tatălui, la o adolescență în care a fost judecată din cauza kilogramelor în plus, până la o viață amoroasă plină de decepții în care a avut loc, recent, și un divorț.

Astfel că Oana Roman a decis să scrie toate experiențele prin care a trecut, într-o carte pe care să o citească publicul larg: ”Mă gândesc din ce în ce mai des să încep să scriu despre viața mea. Încep cu copilăria mea. Cele mai vechi amintiri pe care le am sunt de când aveam vreo doi ani. Am frânturi de imagini cu bunicul meu patern care a murit când aveam trei ani. Totuși îmi aduc aminte de el. Poate pentru că era blând și cald și-mi aduc aminte că stăteam la el în brațe pe canapea”, a scris Oana Roman pe pagina sa de Instagram, acesta fiind dar începutul amintirilor ei.

Oana Roman a mărturisit, tot pe contul ei de socializare, că deși își amintește foarte multe aspecte din copilărie, când vine vorba de timpul petrecut părinții ei, nu îi vin în minte prea multe aspecte.

”Ciudat e că nu am deloc amintiri cu ai mei din copilărie. Doar o imagine cu tata când mă punea în pătuțul meu și pentru că voiam să stau cu ei în pat, urlam foarte tare când mă punea în pătuț și nu tăceam deloc”, a mai completat fosta soție a lui Marius Elisei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest