Oana Roman, afectată de divorțul de Marius Elisei? De ce nu vrea să mai iasă din casă: „Atunci nu existau interese la mijloc”

 

Oana Roman s-a baricadat în propria casă, după divorțul de Marius Elisei, iar mulți dintre cei care o urmăresc pe contul ei de socializare sunt de părere că vedeta este mult mai afectată de separarea de fostul soț decât lasă să se vadă.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat, în urmă cu puțin timp, la notar, pe cale amiabilă, după multe neînțelegeri care au existat în interiorul mariajului lor. Ca doi oameni maturi, cei doi au filmat și un clip împreună după ce au semnat actele, în care au explicat că au rămas prieteni de dragul fiicei lor, Iza, cât și de dragul amintirilor pe care le-au strâns de-a lungul căsniciei.

Și chiar dacă părea că despărțirea a reprezentat un lucru bun în viața vedetei, Oana Roman s-a retras în intimitatea propriei case și le-a dezvăluit urmăritorilor de pe internet că nu își mai dorește să iasă în lume. Motivul?

„Isa e la tatăl ei, eu acasă la seriale. Nu ies, nu mă văd cu nimeni, nu socializez. Să văd cât mai pot așa. Eram un animal social și nu suportam să nu ies și să nu mă văd cu lume. M-am retras. Încă îmi e bine așa. N-am gașcă, n-am anturaj. Mai bine pentru liniștea mea. Deocamdată”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Potrivit spuselor sale, Oana Roman are nevoie de o perioadă de singurătate în care să stea cu propria persoană. Mai mult de atât, vedeta a dat de înțeles că este supărată pe vedetele din showbiz din cauza lumii false pe care au conturat-o, la mijloc existând mult mai multe interese decât vor să arate.

„O să vă povestesc într-o zi cum lumea asta glamour pe care o vedeți la TV și în online mai nou este împărțită pe găști, interese persoanele, prietenii și relații. Eu am fost la începuturi. Eram câțiva acum 30 de ani. Atunci însă nu existau interese de niciun fel. Nici bani la mijloc, nici influențe!”a continuat ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest