Oana Turcu şi Cristi Brancu prezintă “Stars Awards”, un concept unic de televiziune

 

Cristi Brancu şi Oana Turcu au pentru pentru telespectatorii Antenei Stars o surpriză de proportii

Sâmbătă seară, de la ora 21.00, de pe scena Teatrului de Comedie, cel mai dinamic şi elegant cuplu din showbiz, prezintă “Stars Awards”, o emisiune - spectacol în care vedetele Antenei Stars acordă premii personalităţilor din diverse domenii, celor mai importanţi oameni ai momentului, dar şi vedetelor care contează cu adevărat în show-biz.

“De 16 ani, am organizat peste 150 de gale de premiere în care au fost toate personalităţile României. Dar totul a fost, de fapt, un antrenament cu public pentru ce va urma - STARS AWARDS. Este un concept unic, care schimbă cu totul perspectiva . De acum, poveştile extraordinare ale personalităţilor trec în prim-plan, aşa cum Antena Stars pune în evidenţă toate poveştile vedetelor!”, declară Cristi Brancu, amfitrionul spectacolului. La rândul ei, Oana Turcu spune că: “prima ediţie a se întoarce la câteva dintre cele mai puternice vedete ale anului 2013! E o întâlnire de colecţie, cu mari surprize. Una dintre ele este aceea ca vedetele Antena Stars vor oferi premiile, alaturi de super-vedete! Nu e doar o festivitate de premiere, este un SPECTACOL!”

“Star tv”, “Star HIT”, “Best Story”, “Star Talent”, “Excelenţă”, “Omului anului”, “Pariul”, sau “Fashion Star”, sunt secţiunile la care se vor acorda premii în cadrul spectacolului “Stars Awards”, de sâmbătă, 25 ianuarie, de la ora 21.00.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest