Oana Zăvoranu a izbucnit în lacrimi, de dorul lui Pepe! „Îmi lipseşte mult”

 

Oana Zăvoranu este cunoscută drept o femeie puternică, ce întotdeauna spune lucrurilor pe nume! Tocmai de aceea, episodul în care a izbucnit în lacrimi, de dorul lui Pepe, i-a uimit pe toţi!

Oana Zăvoranu şi Pepe au trăit una dintre cele mai controversate şi pasionale poveşti de dragoste. Cei doi au format un cuplu foarte mult timp, dar din păcate, relaţia nu s-a sfârşit deloc într-o manieră frumoasă.

În urmă cu ceva timp, Oana Zăvoranu a izbucnit în lacrimi, în cadrul unei emisiuni, în direct, atunci când îşi striga dorul faţă de un bărbat pe care l-a iubit extrem de mult și pe care l-a considerat suflet pereche. Mai mult de atât, vedeta mărturisea că îşi dorește foarte mult să vorbească cu el pentru a-i spune cât de tare îi lipseşte şi pentru a pune bazele unei prietenii frumoase.

„Îmi lipsește mult Pepe. Aș vrea să-i spun acest lucru. Noi nu am mai vorbit de la divorț. Nu îi doresc răul. (...) Îmi lipsește Pepe cel de altă dată, nu cel de acum. Nu știu dacă îl mai iubesc, dar nu mă lasă indiferentă. Mi-aș fi dorit mult să putem să rămânem prieteni măcar. Aș vrea să pot să îl sun să îi spun că îmi lipsește mult. Puteam să ne despărțim frumos, pentru că nu eram singura femeie care greșisem sau făcusem ce făcusem.”, spunea Oana Zăvoranu, printre lacrimi, la „Acces Direct”.

Dar pentru că timpul le rezolvă pe toate, Oana Zăvoranu traieşte, în prezent, o frumoasa poveste de dragoste cu cel cu care s-a şi căsătorit. Vedeta şi Alex Ashraf sunt extrem de fericiţi împreună, iar ori de câte ori au ocazia, îşi fac declaraţii de dragoste.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest