Oana Zăvoranu, comentarii acide la adresa nunţii lui Brigitte cu Pastramă: „Nuntă jalnică cu iz de cămin cultural”

 
+3 click pentru
galerie

Oana Zăvoranu tună şi fulgeră! Vedeta a aruncat cu „flăcări” în nunta lui Brigitte şi a lui Florin Pastramă, eveniment ce a ţinut primele pagini ale ziarelor ocupate. Actriţa a făcut comentarii acide la adresa celor doi.

Oana Zăvoranu a postat pe pagina sa personală, un mesaj, în care i-a făcut cu ou şi cu oţet pe Florin Pastramă cu Brigitte: „M-am uitat și eu la tv, (după mai bine de două luni, cine m-o fi pus nu știu) și m-am oripilat văzând ce subiecte de maximă și neprețuită importantă au abordat azi toți… Nunta jalnică cu iz de cămin cultural a unei individe în călduri, care a atras atenția… mare atenție da!!!…că și-a tras-o în direct pe tv cu un amărât care n-are nici o vină că s-a născut, el a ‘dat ce-a avut mai bun din el ??? ….și acum e ‘vedetă și ginerică pe deasupra…na !!! ? Și ce am văzut prin jur, au fost numai urâte cu alură de travestiți de Cambogia ? Doamne ferește, câtă slutenie și prostituție pentru o amărâtă de audiență, că de prostie nu mai zic nimic, uite tac! Am ajuns la concluzia certă, că trăim niște vremuri,în care în mod voit ne sunt inoculate numai panarame, bișnițari, travestite, cămătari, retarzi,cretine, pleavă de cea mai joasă speță, ca să îndobitocească creiere pe bandă ? Nuuuuu ai cum… nu ai cum să îmi dai de dimineață până seara numai șobolani, pardon,concurenți ținuți captivi în niște case, (pe fix toate posturile tv), care nu fac nimic altceva decât să bată câmpii a pagubă, și să devină, cică, din niște particulari fără haz, aceste ‘vedete care mâine -poimâine se întâlnesc pe culoarele tv cu mine și mă întreabă dacă nu îi știu!?? Păi cum să nu vă știu sărăciilor?”, a fost o parte din mesajul Oanei Zăvoranu.

Oana Zăvoranu nu a fost singura vedeta care i-a atacat pe tinerii însurăţei. În urmă cu câteva zile, şi Magda Vasiliu şi-a exprimat punctul de vedere vizavi de relaţia dintre Brigite şi Florin Pastramă, care nu a fost unul deloc flatant pentru cei doi. „«Hai, fă! Hai, hai în apă, fă!» Asta l-am auzit azi pe un individ, Pastramă, chemând-o în apa Mării Negre pe Brigitte Sfăt, care chicotea flatată cumva de atenția iubitului/soțului( n-am înțeles exact).
Am ajuns să văd imaginile astea, care vă spun sincer că m-au marcat iremediabil și profund, doar pentru că nu m-am putut dezlipi de tv. Știu, e greșit, e nasol, dar, așa a fost… Un cuplu mai stupid, mai ireal, mai penibil, rar mi-a fost dat să văd…. Povesteau cum draperiile au costat 200 de milioane, cum ceștile de cafea vreo 4.000 de euro….Eu urmăream în stare de șoc. Și am văzut multe de a lungul timpului…”
, a scris Magda Vasiliu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest