Oana Zăvoranu este de acord cu infidelitatea Ralucăi Pastramă: „Bine i-a făcut. El fără mine e zero barat”

 

Oana Zăvoranu a devenit „o zeiță” a declarațiilor controversate, în ultima vreme. După ce a aflat de divorțul lui Pepe de Raluca Pastramă, „Querida” a dezbătut amplu subiectul, iar acum a reușit să șocheze pe toată lumea, după ce a mărturisit că este de acord cu infidelitatea Ralucăi!

Vestea că Raluca Pastramă l-ar fi înșelat pe încă soțul ei, Pepe, o bună bucată de timp, i-a luat prin surprindere pe toți! Infidelitatea a ieșit la iveală imediat după ce bruneta a obținut un ordin de restricție pe numele artistului, susținând că acesta ar fi brutalizat-o, pentru a obține custodia fetelor, lucru care s-a dovedit a fi neadevărat, în cele din urmă.

Deși a fost anunțat inițial ca un divorț liniștit, la notar, de dragul celor două copile pe care le au împreună, despărțirea dintre Pepe și Raluca Pastramă a suferit o răsturnare dramatică de situație, subiectul fiind amplu dezbătut de întreaga opinie publică!

Despre infidelitatea brunetei față de artist a vorbit și Oana Zăvoranu, care susține că tot ce i se întâmplă lui Pepe, în momentul de față, este pe merit.

”Dacă într-adevăr l-a înșelat asta, bine i-a făcut! Eu am mai multe info și despre el și despre ea. Nu mă interesează situația lor, dar de dat cu părerea pot să îmi dau că am cu ce! El oricum fără mine e zero barat…”, a declarat Oana Zăvoranu pentru ciao.ro.

Și ca să pună punct tuturor zvonurilor precum că în spatele tuturor cuvintelor grele pe care le spune la adresa fostului soț, s-ar afla de fapt o dorință de împăcare, Oana Zăvoranu a ținut să precizeze că nici dacă ar fi pe o insulă singură cu el, nu ar exista nicio șansă de vreo reconciliere.

”În viața mea și singură pe o insulă dacă aș fi nu mi-ar mai trebui asta…La câtă mizerie, minciună și ordinărie a adus în viața mea…Nu există nimic de discutat pe tema vreunei împăcări… Zero!”, a mai spus Zăvo.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest