Oana Zăvoranu explodează de fericire: ”Este familia mea fericită”

 

Oana Zăvoranu e mai fericită ca niciodată! Şi cum să nu fi, când îţi merg toate ca pe roate: vorba aia. Ea are noroc şi în dragoste şi la bani.


Vedeta și-a obișnuit prietenii și cu fanii cu filmulețe pe care le postează pe pagina sa de socializare, iar de câteva săptămâni este cu totul cucerită de animăluțele sale.

Bună seara, noi suntem Oana şi cu Gafi şi suntem pe holul hotelului. Şi ne-am îmbrăcat aşa cum este ultimul trend, cu pantofii cu swarovski şi cu trening. Şi vreau să ies cu Gafi.  Mă pregătesc să plec să văd ce se întâmplă în Mureşanu, unde sunt nişte transformări spectaculoase şi unde se întâmplă mai multe de cât am prevăzut. Am prevăzut să se facă doar o igienizare şi o văruială şi acum ajungem să se facă tavane false şi cu un Gufi, Gufi. Gufi, ce faci, tati? Du-te la mami.  Hai, hai să mergem acasă, haide. Vino acasă, hai acasă. Ei sunt copiii lui mama şi cu tati care îi filmează şi este familia mea fericită”,  a spus Oana fericită, în timp ce soțul ei o filma.


”Ia uite-mă, noi suntem familia fericită. Gufi.. Gafi şi cu tati care ne filmează şi cu toată lumea cu care ne-am întâlnit astăzi. Suntem mai mult decât recunoscători pentru perioada bună pe care o traversăm. Există copii mai frumoşi ca ăştia? Şi urmează Sony care trebuie să vină de la Napoli. Uite-ne. Trebuie să mergem pe Mureşanu să supraveghem lucrările. Asta se întâmplă în fiecare zi. Observaţi cât sunt de autoritară cu copiii? Deci le e o frică de mine, cea mai de groază, senazaţional”, a mai spus Oana.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest