Oana Zăvoranu o face praf, din nou, pe Cristina Ich: „Un struț cu burtă și cu posteriorul lăsat”

 

Războiul declarat influencerițelor de Oana Zăvoranu continuă! Vedeta a făcut o nouă serie de declarații controversate despre Cristina Ich, însă această dată pe baza aspectului fizic al șatenei!

Oana Zăvoranu nu se mai potolește! De când Pepe a anunțat divorțul de Raluca Pastramă, „Querida” a lansat un atac dur la adresa persoanelor publice din țară. Iar printre vedetele luate în vizor de brunetă s-au numărat: Andreea Marin, Monica Gabor, Oana Roman, Alina Ceușan, Cristina Ich, iar lista poate continua la nesfârșit!

În urmă cu puțin timp, Oana Zăvoranu a făcut-o praf pe Cristina Ich, pe contul său de socializare, contestând calitățile sale de influenceriță.

„O altă influenceriță my a@#... care nu are vorbițele la ea, puțin mobilată la mințic, subțire din toate punctele de vedere și „murdărită” rău la guriță de limbi... străine. Vai mămica ei, dacă vă recomandă ceva, să fugiți... sau să cumpărați dacă atâta vă duce capu... dar să nu plângeți după bani”, a spus Oana Zăvoranu pe Instagram, despre Cristina Ich.

Mai mult de atât, Oana Zăvoranu s-a legat și de oamenii care o urmăresc pe Cristina Ich catalogându-i drept „un public sub mediocritatea acceptată de lege”.

Însă pentru că fosta soție a lui Pepe le-a promis celor care o urmăresc că o să îi scape de influencerițe, a lansat noi atacuri la adresa Cristinei Ich.

„Păi „doarme” fetele liniștite că nu arată ca un struț cu burtă și c@#u lăsat. Nu te agita să te preocupi, că nu e nimeni „fiert” pe trupul tău de cămilă”, a mai spus diva la adresa Cristina Ich.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest