Oana Zăvoranu, revoltată de indiferenţa persoanelor publice: "Îi pupaţi în bot, ca să apăreţi la TV"

 
+2 click pentru
galerie

Oana Zăvoranu s-a declarat extrem de dezamăgită de persoanele publice care pretind că îşi iubesc animalele de companie, dar când colo, sunt indiferente de ce anume li se întâmplă.

Vedeta a sărit în ajutorul necuvântătoarelor, fiind o mare iubitoare de anumale. Oana Zăvoranu şi-a rugat prietenii şi admiratorii să semneze o petiţie, în mediul online, cu privire la gestionarea câinilor fără stăpân.

După ce a văzut rezultatele, vedeta s-a revoltat atunci când a tras o linie şi a văzut că persoanele publice şi vedetele care se afişează ori de câte ori au ocazia cu animalele de companie, nici măcar nu au distribuit petiţia, pentru a ajunge într-un număr cât mai mare de oameni.

"Ce n-am înțeles eu, da’ deloc, este de ce nicio persoană publică, că dacă zic vedetă limitez aria:)))...Nu a ținut să ni se alăture campaniei de salvare a animalelor chinuite și omorâte de bulangii ăștia patentaţi. De ce nu am văzut petiţia online, distribuită pe vreo pagină de-a vreuneia? Sărăciilor, chiar nu aveți timp un minut să semnați o petiție când aveți link-ul la nas așa?....că pozați toate cu căței, vă dați mari iubitoare 🤢🤢🤢, veniți cu ei pe la tv, vă rupeți în figuri de doi lei, îi pupați în bot la vrăjeală așa, că să apăreți pe la tv", a scris Oana Zăvoranu pe reţelele sociale.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest