Stelian Ogică trăieşte clipe de coşmar! Satul în care locuieşte a fost inundat! „Situaţia nu este bună deloc” VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Stelian Ogică este în culmea disperării. Satul în care locuieşte a fost inundat şi situaţia nu este deloc roz. „Spaima loteriei” a declarat, în direct, la Star Magazine care este condiţia reală în care se află, după ce zeci de case, din zonă, au fost inundate.

După ce a filmat anumite părţi din sat şi a publicat materialul pe reţelele sociale, Stelian Ogică a mărturisit că încă nu poate pleca de acasă. Nu îşi poate scoate autoturismul din curte, din cauza apei şi că este extrem de furios pe faptul că nu se ocupă nimeni de problema cu care se confruntă toţi vecinii acestuia. 

Din fericire, casa celui care este supranumit „Spaima Loteriei” nu a fost afectată dar nu se poate bucura de acest lucru, dat fiind că locuinţele vecinilor lui sunt pline de apă.

“Situaţia nu prea este bună deloc. Nu pot să scot maşina la şosea. Ploile sunt binevenite, dar cine trebuie să îşi facă treaba, nu şi-o face bine deloc. Drumul pe care îl vedeţi, este un drum naţional. Este drum pe care îl vezi şi pe harta României, un drum foarte circulat. Trebuie făcute şanţuri mari cu poduri care să preia apa. În momentul în care vin ploile, toate apele se strâng pe un şănţuleţ de pe vremea lui Ceauşescu. Dacă vă uitaţi în dreptul casei meie, nu sunt probleme. Sunt oameni care se chinuie toată viaţa să îsi facă o gospodărie şi sunt inundaţi şi se trezesc cu puii de găină, morţi în casă.” a mărturisit Ogică pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest