OMG! A apărut îmbrăcată într-o ţinută mulată pe zonele intime, dar dacă te uiţi în buletinul ei te cruceşti! Câţi ani are vedeta care are tupeu, nu glumă!

 
+4 click pentru
galerie

E blondă, înaltă, suplă şi nu îi dai mai mult de 40 de ani! Actriţa Christie Brinkley care a devenit faimoasă pe plan internațional începând cu sfârșitul anilor 1970, prin trei apariții consecutive pe coperta Sports Illustrated Swimsuit Issue , a făcut senzaţie, ieri, la un eveniment care a avut loc în New York City.

mbrăcată într-un outfit mulat, de culoare corai, cu părul lung şi blond buclat, Christie a atras toate privirile. Se vede că este clientă fidelă a medicului estetician, dar dacă afli câţi ani are rămâi mascp. Îţi spunem noi. Blonda are nici mai multi nici mai puţin de 63 de ani! Da, da, ai văzut bine. La vârsta la care alte femei se pensionează, actriţa şi fostul model Christie Brinkley ar putea încă să mai defileze. Chiar şi aşa, stilul ei vestimentar ar putea fi uşor schimbat, nu de alta, dar să-ţi expui aşa zonele intime nu e tocmai demn de o doamnâă, ci mai degrabă de o piţipoancă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest