Omul care l-a făcut om pe Gigi Becali vorbeşte! Cum l-a îmbogăţit Costel Tunsu pe latifundiarul din Pipera?

 

Gigi Becali nu avea să fie niciodată ce este astăzi, dacă, în viaţa lui nu apărea un bărbat. Omul care a pus piatra de temelie a tot ceea ce înseamnă azi latifundiarul din Pipera a făcut mărturii uimitoare.

Toţi ştiu că el face bine tuturor, dar nimeni nu ştie cine i-a făcut bine lui. Gigi Becali a pornit de jos şi tatăl celui care i-a ajutat în mod considerabil familia a vorbit pentru prima oară. 

"Tatăl meu a fost unul dintre cei mai mari crescători de oi, noi am stat în cartierul Vatra din Băneasa şi mergea cu oile la păscut la ferma experimentală Băneasa. Mergând aşa cu oile, la o distanţă de 2 kilometri, tata zăreşte două construcţii micuţe, două case. Apropiindu-se cu oile, observă o femeie cu un copil în braţe. Era Giovanni. Gigi şi Victor încă nu erau născuţi. Vizavi iese o femeie care era mama lui Gigi Becali. Taică-su, Tase, nu era acasă, dar acum ca o familie fiind, au început discuţiile şi tata le-a explicat: să meargă într-o comună să cumpere nişte purceluşi
, a mărturisit Costel.

Şi toate acestea, pentru că resursele erau limitate. Tatăl lui Costel Tunsu i-ar fi învăţat familia lui Gigi Becali să supravieţuiască: "Nu veniseră cu nimic, nu aveau nimic. Tata i-a învăţat să supravieţuiască. Azi aşa, mâine aşa şi la câteva zile a venit şi tata lui Gigi. Şi i-a spus că dacă vreţi eu vă pot ajuta să vă vând nişte oi. I-a dat lui tata lui Giovanni 11 oi, şi tătalui lui Gigi 10 oi. Şi asa usor au prosperat, s-au ajutat"

Iar după ce a apărut Gigi Becali pe lume, el a fost cel care a preluat stâna pe mână.

"Gigi a mers la şcoală, dar îl ajuta şi pe taică-su. Ţinea foarte mult la el, il asculta. Poate alţi copii, erau la strand, la gârlă la joacă şi el era lângă tatăl lui, lângă ciobani. Se ducea şi tundea, spăla, facea brânza, facea iaurt. Gigi, vis-a-vis de Giovanni, a muncit, a fost lângă taică-su iar pe la 26-27 de ani a iesit in oras"
, a explicat bărbatul.

Când a ieşit în oraş, Gigi a păşit alături de Costel Tunsu în lumea bună. Însă, pe lângă asta, latifundiarul din Pipera mai avea o "pasiune": jocurile de noroc. Chiar dacă juca, Gigi nu punea la bătaie sume prea mari.

"Eu, fiind prieten cu el, ne vedeam şi mă întreba ce am făcut aseară, unde am fost, şi îi spuneam. Am fost la hotel, acolo unde Cornel Patrichi avea balerine. Într-adevăr, el dacă avea bani, lumea era amărâtă, îşi permitea. Eu i-am spus că nu sunt bune jocurile de noroc, că nu îi trebuie. El mi-a spus că nu juca să câştige, juca pentru adrenalină. 'Barbut' se numea lumea la noi. De multe ori pierdea, uneori câştiga, dar nu îi părea rău. El întotdeauna pleca cu zâmbetul pe buze", a declarat Costel Tunsu.

A.C.⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest