Opulenţă maximă din partea Anamariei Prodan şi a lui Reghecampf! Cum au fost surprinşi de Paparazzii Spynews, în Capitală VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Anamaria Prodan şi Reghecampf formează un cuplu demn de invidiat! Atât din punctul de vedere al relaţiei de lungă durată, fără conflicte, cât şi din punct de vedere financiar. Cei doi au fost surprinşi de Paparazzii Spynews.ro într-o ipostază demnă de statutul lor social.

Reghe şi Prodanca au făcut senzaţie într-o zonă de fiţe din Bucureşti. Cei doi sunt obişnuiţi cu un anumit mod de viaţă, iar asta se vede prin toate lucrurile pe care le fac. Cuplul milionarilor, împreună cu fiica cea mare a impresarei, Rebecca, şi-au făcut apariţia într-unul dintre cele mai luxuriante restaurante din Capitală. Cei trei au coborât dintr-un Ferrari negru, în valoare de 300.000 de euro. O sumă nesemnificativă pentru ei.

În restaurant, îi aştepta Adrian Thiess, prieten şi partener de afaceri. Odată aşezaţi la masă, au comandat cele mai fine preparate şi cele mai rafinate băuturi, fără să se uite la preţuri. Iar ca să se mai destindă, nu au ratat ocazia de a fuma narghilea. Au stat de vorbă, s-au simţit bine unul în compania celuilalt, iar distracţia a durat aproximativ două ore.

Anamaria Prodan, cadou de sute de mii de euro pentru fiica sa!

Anamaria Prodan a declarat în repetate rânduri că ar face orice pentru copiii săi, iar asta se vede cu ochiul liber. Mai ales acum, când fata ei Sarah a avut parte de o surpriză colosală, în valoare de sute de mii de euro.

Sarah, fiica impresarei a absolvit cu succes, aşa că Anamaria Prodan, ca o mamă mândră a decis să o răsplătească cum ar merita. Nu a stat pe gânduri şi i-a cumpărat un bolid de lux în valoare de 80.000 de euro. Anamaria Prodan nu se abate de la nicio cheltuială pentru a le arăta copiilor ei cât de mult îi iubeşte.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest