Otilia Bilionera, între două extreme! A vorbit despre nuntă, dar şi despre ameninţările cu moartea: „Voi fi împuşcată”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Otilia Bilionera a fost invitată în cadrul emisiunii matinale de pe Antena Stars, unde a vorbit deschis despre nuntă, cât şi cum îşi doreşte să organizeze marele eveniment al vieţii sale.

Chiar dacă este una dintre cele mai râvnite artiste din România, inima Otiliei Bilionera a fost luată! Cântăreaţa s-a căsătorit religios, într-o moschee din Turcia cu afaceristul arab de care este foarte îndrăgostită, iar acum plănuiesc nunta creştin-ortodoxă în detaliu. Căci da, aţi citit bine, artista îşi dorește să se cunune şi în religia ei.

„Eu sper că mă voi mărita cât de curând. Vreau ca nunta mea să fie ceva foarte frumos, să fie plănuită bine, să fie moldovenească. Iubtul meu este jumătate arab, jumătate român. A venit la emisiune cu mine. Stăm împreună. Ne-am cunoscut prin nişte prieteni comuni. Arabii sunt mai pasionali decât românii. El nu ştia cine sunt când ne-am cunoscut. El vrea să continui cu cariera şi după ce ne căsătorim.” a spus Otilia Bilionera, în cadrul emisiunii „Star Matinal”.

Nu a vrut să îşi dezvăluie identitatea

În ciuda faptului că a însoţit-o pe platourile de filmare ale emisiunii matinale de la Antena Stars, soţul său nu a vrut să îşi dezvăluie identitatea. În spirit de glumă, Răzvan Popescu „a dat buzna” peste acesta, în cabina în care se afla milionarul, pentru a spune câteva cuvinte despre relaţia pe care o are cu Otilia Bilionera. Fără să stea pe gânduri, bărbatul şi-a acoperit capul cu o glugă şi s-a întors cu spatele pentru a nu-i fi filmată faţa.

A fost ameninţată cu moartea

Artista trăieşte una dintre cele mai frumoase perioade ale vieţii sale, dat fiind că îl are alături, pe bărbatul visurilor sale. Dar cu toate acestea, o întâmplare i-a umbrit fericirea. Artista a fost ameninţată cu moartea, în timpul unuia dintre concertele pe care le-a susținut în Pakistan, motiv pentru care atunci când a primit o propunere de a cânta în Siria, a refuzat-o.

„Am avut o cerere pentru cântat din Siria, dar nu am avut curaj să merg. La unul dintre concertele din Pakistan am fost ameninţată că voi fi împuşcată.” a completat Otilia Bilionera.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest