Ozana Barabancea, anunţ îngrijorător pe internet! „Am nevoie de rugăciune pentru fata mea”

 

Ozana Barabancea şi-a îngrijorat admiratorii de la primele ore ale dimineţii. Vedeta a postat un mesaj pe internet, în care a apelat la ajutorul celor care o urmăresc şi cărora le-a cerut să se roage pentru fiica sa.

Mesajul postat de Ozana Barabancea a fost destul de ambiguu, motiv pentru care fanii s-au speriat şi au sărit cu comentarii de încurajare şi pline de gânduri bune. Potrivit informaţiilor preluate de la spynews.ro, motivul cererii vedetei nu a fost nicidecum legat de starea de sănătate a Gloriei.

Ozana Barabeancea a apelat la rugăciunile fanilor săi datorită faptulhui că fiica sa are astăzi un examen foarte important. Este cunoscut fapotul că fiica vedetei este un copil extrem de ambiţios, care nu se lasă cu una cu două atunci când vine vorba de viitorul său, dar cu toate acestea, puţin ajutor divin nu ar strica.

La scurt timp după ce Ozana Barabancea le-a cerut fanilor săi să se roage pentru fiica sa, aceştia nu au stat pe gânduri şi au sărit cu comentarii care mai de care mai pozitive.

"Doamne ajută, dă-i putere să treacă cu bine, binecuvânteză cu dragostea ta! Mulţumim ţie, Tată al nostru şi tuturor puterilor cereşti! Amin! 🙏🙏🙏🧚‍♂️🧚‍♀️, Doamne ajută cu sănătate și bucurii!, Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, ai grijă de roaba ta Gloria!, Doamne ajută, s-o ocrotească Bunul Dumnezeu pe Gloria şi pe familia ei. Amin!🙏😘❣️", sunt câteva dintre mesajele transmise de fanii artistei.

Ozana Barabancea, o mamă mândră

Fiica artistei a trecut cu brio peste Evaluarea Naţională, iar după aceea a intrat la pian clasic. Pentru că mama sa activează în aceeaşi indrustrie, Gloria are parte de ajutorul acesteia necondiţionat.

"A intrat. Important este că a intrat la pian clasic. Ea este o tipă foarte timidă, acum a prins încredere în ea. Studiază acum dans macabru (...) Este o piesă foarte foarte grea. Acum avem un concert, unde ea va deschide concertul. Vreau să avem cât mai multe ieşiri împreună. Dacă eu nu îi susţin, cine să-i susţină?", a spus în urmă cu ceva timp Ozana Barabancea la "Răi Da Buni".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest