Pamela Anderson, scandal monstru cu fostul soţ! De ce au divorţat după 12 zile de mariaj!

 

Pamela Anderson este protagonista unui scandal de proporţii cu fostul soţ, Jon Peaters. Celebra actriţă a fost umilită în ultimul hal, după ce a fost acuzată de lucruri grave, de bărbatul cu a fost căsătorită doar 12 zile!

Noi informaţii au ieşit la iveală, din timpul scurtului mariaj dintre Pamela Anderson şi Jon Peaters. Vestea că cei doi au decis să divorţeze, după ce totul părea că merge ca pe roate între ei, a zguduit întreaga lume a showbiz-ului internaţional.

Pamela Anderson şi John Peters şi-au unit destinele, în cadrul unei ceremonii discrete, unde le-au fost alături cele mai apropaite persone. Chiar dacă s-au afişat a fi extrem de îndrăgostiţi unul de celălalt, se pare ca lucrurile au stat cu totul şi cu totul altfel.

Istoric controversat

Pamela Anderson şi John Peters s-au cunoscut pentru prima dată în urmă cu 30 de ani. S-au despărţit, iar la revederea după trei decenii, au consţientizat că sunt făcuţi unul pentru celălalt, aşa că nu au mai stat pe gânduri şi s-au căsătorit luna trecută.

De ce au divorţat

Mariajul de doar 12 zile a atras atenţia tuturor! Potrivit presei internaţionale, Jon Peters a mărturisit că scurta căsătorie, Pamela Anderson l-a stors de bani pe 200.000 de dolari pentru a-şi plăti facturile. Fără să îşi dorească a fi victimă a unei relaţii bazate pe interes, bărbatul s-a despărţit de artistă prin intermediul unui mesaj.

„Am renunțat la tot pentru Pam. Ea avea facturi de aproape 200.000 de dolari și imposibilitatea de a le plăti, așa că le-am plătit eu. Și iată recompensa pe care o primesc! Nu există prost mai mare decât un prost bătrân”, a spus bărbatul de 74 de ani pentru Pages Six.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest