Până și păpușa Barbie ar fi invidioasă pe ea! O femeie se transformă din șase în șase luni

 

 Era nemulțumită de modul în care arată așa că a hotărât să își schimbe corpul... la fiecare 6 luni. Transformarea a costat-o zece mii de dolari iar rezultatele sunt de-a dreptul uluitoare.

La prima vedere, Carly Mersola pare o femeie ca oricare alta. Însă, puțini știu prin câte transformări trece tânăra pentru a arăta mai ceva ca o păpușă Barbie. La fiecare șase luni, blondina se bronzează, își pune extensii de păr, și-l decolorează, își injectează buzele și își mărește sânii. Toate astea o costă o avere, însă femeia în vârstă de 25 de ani nu se uită la bani. 
Motivul pentru care alege să se schimbe frecvent este unul cât se poate de banal. Carly își dorește încă din adolescență să fie în mijlocul atenției și să vorbească lumea despre ea, pozitiv sau negativ.
Tânăra și-a șocat admiratorii după ce a afirmat că își dorește să arate ca o păpușă vie. Cu toate că iubitul ei o preferă cât mai naturală, Carly nu ține cont de părerea lui și spune că aspectul fizic o face mai fericită. Blondina recunoaște că se inspiră de la modelele de pe rețelele de socializare pe care le admiră îndelung și a început să își facă propriul videoblog în care le arată fanilor mici secrete de... înfrumusețare. 
 Bună, tuturor! Vreau să îmi cer scuze că fața mea arată extrem de portocalie în această lumină pentru că nu m-am mai bronzat iar fața mea este foarte închisă față de corp, dar sper că nu vă deranjează și să începem tutorialul de machiaj. 
Și dacă vă întrebați de unde are atâția bani pentru a-și satisface toate dorințele legate de aspectul fizic, se pare că micuța Barbie are două slujbe, ca barmaniță și make-up artist și face multe economii pentru a se tuna. Ei, asta da ambiție!
V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest