Pandemia de Coronavirus l-a sărăcit pe Matteo! A pierdut peste o sută de mii de euro din cauza virusului din China! VIDEO

 

Printre artişti afectaţi de pandemia de Coronavirus se numără şi Matteo! Indiferent de job, oamenii de pe întreg mapamondul au fost afectaţi la nivel financiar de virusul din China! Dovadă că Matteo a pierdut peste o sută de mii de euro, din cauza situaţiei actuale de pe glob.

Matteo a fost nevoit să îşi anuleze toate concertele pe care trebuia să le susţină în China – fiind şi ţara de provenienţă a virusului. Chiar daca avea programat un turneu cu un onorariu de 100.000 de euro, pentru sănătatea lui şi a celor dragi, a hotărât să anuleze totul.

Matteo este un artist extrem de popular în China, piesel lui fiind extrem de ascultate de poporul chinez. Aşa că de mai bine de doi ani, cântăreţul organizează turnee în toată ţara, unde se întâlneşte cu admiratorii săi şi îi delectează pe aceştia cu muzica lui.

În ciuda faptului că multe din zonele în care trebuia să concerteze nu se aflau în zona cu cel mai mare risc de infectare cu COVID-19, Matteo a preferat să nu se expună în niciun fel, mai ales că acasă l-ar fi aşteptat fetiţa sa în vârstă de o lună. Şi chiar dacă a pierdut o sută de mii de euro, artistul ştie că sănătatea nu poate fi cumpărată cu niciun ban.

Artistul a mărturisit pentru libertatea.ro că se regăseşte ca artist în China, iar în ciuda absenţei lui de anul acesta, este sigur că admiratorii săi îl vor aştepta la orice oră cu braţele deschise. „Fanii asiatici pot spune că sunt fanatici, în sensul bun al cuvântului. Eu nu am învățat chineza, dar ei mă înțeleg, pentru că este o limbă foarte grea, în schimb sunt prezent pe rețelele lor de socializare. Se măresc fan cluburile pe zi ce trece. Mereu primesc fotografii cu fani care au postere și spun că abia ne așteaptă în China”, a mărturisit Matteo cu puțin timp înainte să se declanșeze epidemia de Covid-19, pentru libertatea.ro
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest