Papa Francisc, mesajul emoţionant de la Palatul Cotroceni! Ce a spus Suveranul Pontif, la scurt timp, de la sosirea în România: „Vă încurajez să continuaţi munca”

 
+3 click pentru
galerie

Papa Francisc a ţinut un discurs emoționant în fața mulțimii din Sala Unirii a Palatului Cotroceni.Înainte de a le adresa câteva cuvinte celor care l-au aşteptat cu sufletul la gură, Suveranul Pontif a avut o întrevedere privată cu preşedintele Klaus Iohannis.

După ce preşedintele ţării avut și el, discursul său. Sanctitatea Sa Papa Francisc s-a arătat a fi extrem de fericit că se află în România și a vorbit atât despre lucruri politice și diplomatice, cât și despre lucruri care țin de viața uzuală. 

„Dragi frați și surori, adresez salutul meu președintelui și Primului Ministru. Salut membrii Corpului Diplomatic. Salut cu deosebit respect pe Preafericitul Daniel și tototdată, toți Mitropoliții și toți credincioșii. Mă bucur să mă aflu în fața dumneavoastră, în țara dumneavoastră frumoasă.

România a făcut mulți pași înainte, a eliberat forțele creatoare.

Vă încurajez să continuați munca de consolidare a structurilor și a instituțiilor necesare nu doar pentru a răspunde asiprațiilor legitime ale cetățenilor, dar și pentru a stimula și de a crea condițiile pentru ca poporul dumneavoastră să-și manifeste întregul potențial și ingeniozitatea de care știm că este capabil. Dumnezeu să binecuvânteze România” a spus Papa Francisc, la Palatul Cotroceni.

Este pentru prima dată când Papa Francisc ajunge în România, Sanctitatea Sa urmând să stea trei zile în ţara noastră, de pe 31 mai până pe 2 iunie, când va ajunge în Blaj.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest