Părăsită şi însărcinată! Mădălina de la „Dragoste fără secrete” aşteaptă un copil! „Trebuia să rămână între noi” VIDEO

 

Pe zi ce trece, lucruri din ce în ce mai şocante, ies la iveala în cadrul emisiunii „Dragoste fără secrete”. Mădălina,iubita lui Alexandru cel care a declarat că vrea o relaţie cu Nicoleta, o altă concurentă a emisiunii, a confirmat că este însărcinată!

Înregistrările de aseară au surprins un dialog halucinant! Alexandru şi Mădălina, fără să îsi dea seama, au dezvăluit cel mai mare secret din viaţa lor personală! Mădălina i-a ţinut o lecţie de moralitate lui Alexandru, sub motivul că a mărturisit un lucru care nu trebuia spus niciodată!

"Spui la toată lumea asta e gravidă, dar nu este al meu. Că asta e o c****, dar cum să cresc eu copilul altuia. Că eu vreau cu tine regina mea! Iar tu vei avea o imagine perfectă lângă ea. Vei fi un prinţ", i-a reproşat Mădălinei, "iubitului" său Alexandru.

Comentariile din partea lui Alexandru au venit imediat. Acesta a spus că este o responsabilitate mult prea mare pentru el, în condiţiile în care nu sunt deloc de mult timp împreună.

"Tu ai venit la mine în prima zi, ne-am făcut de cap, acum vrei să accept un copil. Eu nici nu te cunosc pe tine şi ai atâta pretenţii”", a spus Alexandru.

Iuliana Călinescu, gazda emisiunii, i-a luat la întrebări, cei doi fiind nevoiţi să dezvăluie cel mai mare secret din viaţa lor de cuplu:

 "Da, sunt însărcinată, dar nu vreau să spun mai multe. Este al lui Alexandru. Pot să demonstrez", a spus Mădălina.

Alexandra a spus că nu îşi va asuma responsabilitatea, deoarece este sigur că nu este al lui, ea fiind însărcinată în două luni, iar ei cunoscându-se de două săptămâni. Dar la un calcul mai amănunţit, acesta s-a răzgândit şi a spus că în caz de se dovedeşte că el este tatăl copilului din pântecele Mădălinei, atunci îşi va asuma responsabilitatea.

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest