Părinții vitregi refuzați de copii partenerilor! Uite cine a întâmpinat probleme

 

Nu toţi copiii se împacă cu ideea că părinţii lor naturali nu mai sunt împreună. Uneori, chiar unul dintre adulţi nu vrea să accepte nici în ruptul capului că altcineva îi va lua locul. Şi uite-aşa se nasc scandalurile!

Într-o situaţie neplăcută s-a trezit Cătălin Crişan. Artistul s-a recăsătorit, doar că micuţii, pe care îi avea din mariajul anterior, nu au acceptat-o pe mămica vitregă. Atât de supăraţi au fost Daria şi Raris că au refuzat categoric să participe la botezul surioarei vitrege pe care tăticul a făcut-o cu actuala nevastă, doctoriţa Alina Cupşa. Chiar dacă cei doi copii nu o acceptă pe femeia cu care tatăl lor trăieşte acum, păstrează legătura cu Cătălin.

O altă situaţie destul de neplăcută, care s-a lăsat cu cântec, este şi cea a fostului premier Petre Roman. Politicianul a dat cu piciorul unei familii după ce s-a îndrăgostit nebuneşte de mai tânăra Silvia Chifiriuc. A luat-o de nevastă şi a făcut şi un copil cu ea, deşi avea fete la vârsta măritişului. Pentru că Silvia i-a stricat căsnicia mamei lor, Oana şi Catinca nu o prea înghit pe mama lor vitregă. Aşa se face că la cununia civilă a Oanei şi la naşterea celei de-a doua nepoate, Petre Roman nu a venit la braţ cu soţia.

Cazul Antoniei este ceva mai aparte. Aici, micuţa Maya habar nu are cine e nenea Velea, omul cu care mămica ei se iubeşte, chipurile, pe ascuns. Totuşi, Vincenzo, tatăl micuţei, nu poate accepta ca fiica lui să crească în preajma unui tatuat ca Alex Velea. Şi unde mai pui că nici nu vrea să audă că artistul îi poate lua locul în inima fetiţei, după ce l-a ocupat pe cel din inima Antoniei. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest