Părul tău este lipsit de vitalitate? Fă-ţi singură acasă un şampon natural

 

Pentru îngrijirea părului şamponul din comerţ nu este singura soluţie. Acestea conţin substanţe chimice, care în timp pot avea efecte negativea asupra firului de păr.

Îţi poţi face singură un şampon natural. Bicarbonatul de sodiu are un mare spectru de utilizări și o popularitate crescută în rândul oamenilor din momentul în care au descoperit beneficiile sale medicale, conform site-ului secretele.com.

Bicarbonatul de sodiu îți va curată și îngriji părul, mult mai bine decât orice șampon sau balsam regenerator pe care îl folosești, oferind părului strălucirea de altădată, și asta după câteva utilizări! 

De exemplu dacă părul tău este până la umeri, este necesar să amesteci 2 linguri de bicarbonat cu 100 de ml de apă. Amestecă bine până când bicarbonatul se va dizolvă. Dacă nu îți ajunge, poți mari dozele!.

Aplică acest amestec pe părul tău astfel:
 
 - trebuie să începi să-l aplici de la vârfuri către rădăcină;
 
 - nu este necesar să îți freci părul mai mult decât o făceai de obicei;
 
 - după ce ai terminat aplicarea, masează-ți scalpul ușor și lasă-l să acționeze 3-4 minute;
 
 - după scurgerea celor 3-4 minute, limpezește-ți părul cu apa caldă;
 
 - nu este necesar să mai aplici balsam, părul va fi foarte ușor de descurcat. 

În momentul aplicării trebuie să ai grijă că acest amestec să nu îți intre în ochi. În cazul în care totuși va ajunge la ochi, limpezeste cu apă din abundență.

Urmează acest tratament de 3-4 ori pe săptămână. După două săptămâni de tratament, te vei alege cu un păr sănătos și strălucitor! 

Pentru întreținerea părului, după terminarea tratamentului, spală-ți părul de două ori pe săptămână cu acest șampon și vei ajunge să mai cumperi alt șampon de acum înainte.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest