Paula Chirilă, portretul robot al bărbatului ideal! Motivul pentru care nu are pe nimeni în viaţa amoroasă VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Paula Chirilă este una dintre cele mai frumoase actriţe din industria teatrului românesc. Cu toate acestea, blondina nu găsit încă bărbatul lângă care să se simtă în siguranţă şi protejată. Motivul l-a spus chiar în cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

După o căsnicie de aproape 11 ani cu Marius Aciu, din care a rezultat o fetiţa minunată, niciun alt bărbat nu a reuşit să o cucerească în totalitate pe Paula Chirilă. Cei doi au decis să pună punct mariajului de tatăl copilului său, după o serie de nemulţumiri şi neînţelegeri.

Paula Chirilă a mărturisit că acum se simte mai bine ca niciodată, iar motivul pentru care încă nu l-a găsit pe „cel ales” este că a devenit mult mai pretenţioasă şi selectivă. A învăţat să se preţuiască pe sine şi să îşi vadă adevărata valoare, tocmai de aceea cel care îi va cuceri inima trebuie să fie în primul rând echilibrat şi cu foarte multă încredere în el.

„Stau foarte bine. Nu duc lipsă de curtezani, dar am început sa fiu mult mai pretenţioasă. Nu mai pierd vremea cu orice neisprăvit. Acum sunt mult mai selectivă şi am atât de multe lucruri de făcut şi timpul meu am început să îl preţuiesc mult. Şi al meu, şi al meu cu Carla., Şi acum aleg mult mai bine, nu mai ies cu oricine, nu mai are sens. Am trecut prin etapa în care am fost disperată că nu o să mă mai ia nimeni. Mi-am dat seama de valoarea pe care o am şi am început sa mă preţuiesc. Am început să am încredere mult mai multă în mine, că nu știu ce naiba m-a apucat că am suferit toată viaţa de lipsă de încredere în sine. Până am zis că a venit momentul să am încredere în mine. (...) S-a întâmplat după o serie de eşecuri bazate pe judecăţi greșite. N-am ales persoana potrivită, n-am luat decizii bune şi am avut parte şi de prietene foarte bune care mi-au zis că nu e ok, că sunt cam disperată şi cam speriată.” a spus Paula Chriilă.

Cum trebuie să fie viitorul partener

Paula Chirilă a făcut un mic portret robot al bărbatului care i-ar putea cuceri inima. Viitorul partener nu trebuie să fie gelos, pentru că gelozia este un semn al neîncrederii în sine. Mai presus de toate, „Cel ales” trebuie să fie echilibrat: puternic, dar şi să îsi îmbrăţişeze partea sensibilă.

„Un om echilibrat, un om care să aibă încredere în el. Nu suport geloşii pentru că eu nu sunt geloasă şi gelozia vine din nesiguranţă. Un bărbat puternic care să îmi facă faţă, că altfel îl zdrobesc. Am şi eu momentele mele de vulnerabilitate, tocmai de aceea am nevoie de un bărbat puternic care să îşi accepte şi lui vulnerabilitatea lui, să nu îi fie teamă să se deschidă în faţa mea şi să vină cu o vorbă bună în momentele grele.” a spus Paula Chirilă, în cadrul interviului pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest