Pentru unii e o durere, pentru ei e o plăcere! Cum își petrece timpul familia Prodan-Regecampf, în carantină/ VIDEO

 

Carantina nu le dă bătăi de cap celor din familia Prodan-Regecampf. Au făcut reuniune şi s-au întrecut în noroc, talent şi măiestrie. Unul singur a ieşit câştigător iar întreg momentul a fost filmat.

În ultima perioadă, toți cei care s-au izolat au descoperit cât de frumos este să îți petreci timpul alături de familia ta și cât de poate uni o astfel de perioadă. În această categorie se încadrează și familia Prodan - Reghecampf. Aceștia s-au retras în casa din Dubai și încearcă prin orice mijloace să alunge plictiseala, dar să se și distreze. Așa se face că s-au reunit, dar și-au și adus aminte de jocurile copilăriei. Mai exact de jocul de cărți: macao.

Ana, Laur și Bebe s-au bucurat de aceste momente petrecute împreună și se pare, ca cel care s-a descurcat foarte bine și care a câștigat partida de cărți a fost chiar Laur.

Un alt membru al familiei care s-a plictisit rău de tot este Enzo. Pisicii de mii de euro a Anei i s-a pus pata pe o pasăre și a alergat-o prin toată curtea, doar, doar o va prinde, însă fără niciun rezultat, iar imaginile de mai jos ilustrează toată scena.

Iar dacă vreți să vă descrețiți frunțile cât stați acasă, vă invităm să urmăriți mai multe imagini cu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, în fiecare duminică, de la 19:45, doar pe Antena Stars, în cadrul reality show-ului „Prodanca și Reghe. Prețul Succesului”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest