Pepe, amănunte din intimitatea mariajului cu Raluca Pastramă! Cum se înțelege cu soția după izolare

 

Pepe se poate considera un bărbat împlinit. Are o soție frumoasă care îl iubește și care ar face totul pentru el, care i-a oferit două fetițe minunate și este și unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, așa că, ce își poate dori mai mult de atât.

Pepe și Raluca formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz! Dar chiar și așa, cei doi nu au fost lipsiți de mici problemuțe cauzate de izolarea la domiciliu. Artistul a vorbit despre cum s-au descurcat în situațiile limită, cât și despre ce va face odată cu ridicarea stării de urgențe.

“La câte lucruri au fost de făcut împreună, numai de certuri nu mai era timp. Nu e cazul şi nu a fost cazul. Normal că mai există divergenţe pe anumite subiecte, dar sunt contradicţii, nu certuri. Şi întotdeauna, cel care are dreptate are şi câştig de cauză”, a spus Pepe pentru Click!.

Mai mult de atât, Pepe a mărturisit și că se bucură de o viață de familie perfectă și că alături de Raluca a reușit să treacă peste toate obstacolele pe care le menționa în urmă cu ceva timp.

“Cred că în orice cuplu există la un moment dat o tensiune. Nu pot să spun că am familia şi relaţia perfecte. Poate ne-am certat cu siguranţă şi noi şi am regretat ulterior după ceartă, ori că am spus eu ceva ce nu a trebuit, ori că a spus soţia mea, dar am ştiut să trecem peste şi să ne cerem scuze instant. Dar sunt unii care ţin ranchiună şi dacă nu te întorci puţin şi nu îţi asumi vina şi o ţii în continuare acolo s-ar putea ca la un moment dat să pună capăt unei relaţii frumoase doar aşa din ambiţie sau de la prea mulţi nervi”, a declarat atunci Pepe, potrivit Libertatea.ro
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest