Pepe i-a declarat război Ralucăi Pastramă? Detalii exclusive: „Nu vrea să fie călcat în picioare!”

 

Recent, în presă a început să se vehiculeze că Pepe i-ar fi declarat război Ralucăi Pastramă. Sursele Spynews.ro au aflat ce anume i-a transmis bruneta artistului la tribunal și cum arată, de fapt, situația între cei doi.

Anunțul divorțului dintre Pepe și Raluca Pastramă a picat ca o bombă atât pentru admiratorii celor doi, cât și pentru membrii familiei lor, care nu își imaginau că ar exista probleme atât de grave în intimitatea cuplului. Vestea a fost dată chiar de artist, prin intermediul unui clip publicat pe canalul său de YouTube, unde a și menționat că despărțirea va fi una pe cale amiabilă.

Deși nu a trecut mult timp de când cântărețul anunța că divorțul va avea loc la notar și nu vor exista conflicte între ei, situația s-a schimbat dramatic! Noi detalii au ieșit la iveală, printre care și infidelitatea Ralucăi Pastramă, care a cerut un ordin de protecție împotriva cântărețului, susținând că a fost violent cu ea. Ulterior, aceasta a fost nevoită să retragă acuzațiile, din cauza lipsei dovezilor.

Chiar și așa, imaginea artistului a avut de suferit și s-a vehiculat că Pepe și-ar dori să se răzbune pe Raluca Pastramă pentru acest lucru, dar se pare că lucrurile nu stau chiar așa. Spynews.ro a obținut informații din partea unor surse apropiate cuplului, iar potrivit acestora, se pare că artistul nu își dorește răzbunare, dar în același timp nici nu vrea să fie călcat în picioare.

Apropiații celor doi susțin că cea mai mare miză pentru cântăreț ar reprezenta-o cele două fete pe care le are cu Raluca, nu banii, iar dacă el și mama copiilor săi nu vor reuși să ajungă la un consens, atunci despărțirea se va muta la tribunal.

„Pepe nu vrea răzbunare, dar nici nu vrea să fie călcat în picioare. Pentru Pepe fetele sunt miza, dar dacă se înțeleg în privința lor, o să fie ok. Dacă nu se înțeleg în privința lor, vor ajunge la proces. Pentru Pepe nu banii sunt miza”, ne-au declarat apropiați ai cuplului, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Ce i-a spus Raluca lui Pepe la tribunal?

Aceleași surse au dezvăluit că cea care își dorește să îngroape securea războiului ar fi Raluca Pastramă, motiv pentru care i-a spus lui Pepe că ordinul de restricție împotriva lui a fost obținut doar la îndrumarea familiei sale, pentru a câștiga custodia totală a fetițelor.

„Raluca este cea care caută pace cu Pepe. La tribunal i-a transmis lui Pepe foarte spășită că nu mai vrea scandal, că vrea să se înțeleagă, că a făcut tot scandalul cu ordinul de protecție pentru a putea să ia custodia fetelor, așa cum au sfătuit-o cei din familie”, au continuat apropiații lor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest