Pepe, în colaps financiar din cauza pandemiei de coronavirus! „S-a pierdut tot”

 

Pepe nu trece deloc printr-o perioadă fericită. Cel puțin, nu din punct de vedere financiar. Pandemia de coronavirus a afectat puternic business-urile pe care le deține, astfel că artistul se află la un pas să piardă toată munca din ultimii ani.

Pe lângă meseria de artist pentru care este cunoscut, Pepe deține și două afaceri: o grădiniță și un salon de înfrumusețare. Din cauza restricțiilor impuse de autorități în contextul actual, pentru a împiedica răspândirea virusului COVI-19, cele două unități au fost închise.

Cât despre concertele pe care trebuia să le susțină în următoarea perioadă, au fost anulate și ele, motiv pentru care Pepe nu mai încasează nimic. Dar chiar și așa, cântarețul a dezvăluit că încearcă să nu se consume și să se bucure de timpul petrecut alături de cele două fetițe și de soția sa.

”Abia aștept să se termine şi să încercăm să reparăm ce s-o strica în toată această perioadă. Chiar dacă sună rău, concertele au fost şi sunt ultima grijă. Am amânat concerte şi le-am reprogramat cu mult înainte să nu mai fie voie. Aşa mi s-a părut responsabil. Şi tot aşa, am închis grădiniţa şi salonul. Am zis că nu are nici un sens să riscăm şi să ajungem la altele. În aceste condiţii nu ştiu cât s-a pierdut financiar în această perioadă fiindcă nu am făcut calculul, dar s-a pierdut tot. Când s-o relua treaba, vedem ce şi cum. Până atunci însă… #stamacasa”, a spus Pepe într-un interviu pentru Ciao.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest