Petre Roman și Silvia Chifiriuc, amănunte din intimitatea căsniciei lor! Motivele din cauza cărora se ceartă!

 

În timp ce showbiz-ul autohton este zdruncinat de numărul mare de divorțuri care sunt anunțate în rândul cuplurilor celebre, Petre Roman și Sivlia Chifiriuc reușesc să își continue povestea de dragoste în liniște, în ciuda conflictelor care mai au loc în intimitatea mariajului lor. De la ce anume aprind lucrurile au dezvăluit chiar cei doi amorezi.

În ciuda diferenței de vârstă de 29 de ani, Petre Roman și Silvia Chifiriuc au reușit să își consolideze o relație frumoasă, pe care au ținut-o departe de ochii curioșilor. Cei doi se completează perfect de fiecare dată și chiar dacă au fost judecați de restul lumii, au reușit să treacă peste toate obstacolele care li s-au pus în cale.

Invitați în cadrul unei emisiuni TV, Petre Roman și Silviua Chifiriuc au recunoscut că mai există mici neînțelegeri în interiorul cuplului lor, majoritatea fiind legate de modul în care își educă fiul de 11 ani.

„Nu suntem la fel. Ne mai ciondănim din privința asta pentru că ne dorim ca lucrurile să iasă foarte, foarte bine. Mami îl răsfață într-un hal fără de hal, îl răzgâie, iar eu trebuie să fiu ăla mai rău”, a mărturisit fostul premier, Petre Roman.

„Oricum, este mai bine așa, pentru că există un echilibru. el știe că la tati nu se poate chiar orice”, a adăugat cântăreața, Silvia Chifiriuc, în cadrul unei emisiuni TV în care a fost invitată alături de soțul ei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest