Petreceri peste petreceri! Alexia Eram ştie cum să se distreze, iar Andreea Esca îi ţine isonul! Cum au fost surprinse cele două VIDEO PAPARAZZI

 
+4 click pentru
galerie

Alexia Eram o ţine din petrecere în petrecere. Chiar dacă în urmă cu câteva zile, Mario Fresh a anunţat că se pregăteşte să organizeze o cerere în căsătorie de zile mari, fiica Andreei Esca nu pare prea impresionată. Recent venită din străinătate, Alexia compensează lunile de studiu, cu serile de distracţie. Iar celebra sa mamă îi ţine isonul!

Cele două au fost surprinse la un eveniment de fiţe din Bucureşti, de paparazzi SpyNews.ro. Alexia Eram a optat pentru un outfit elegant: o rochie lila şi o pereche de pantofi cu toc. Nici nu a ajuns bine la eveniment că a pus repede mâna pe un pahar de vin, în timp ce a stat la taclale cu o prietenă şi cu iubitul acesteia.

Pentru că Andreea Esca îşi susţine fiica din toate punctele de vedere, nici la distracţie nu s-a dat în lături. Celebra prezentatoare s-a întreţinut cu câteva amice, apoi s-a alăturat fiicei sale. După ce au discutat preţ de câteva minute, vedeta de televiziune s-a întors la amicii săi.

Andreea Esca a fost prezenţa serii, fiind solicitată încontinuu la poze. Dar pentru că este o fire amabilă, prezentatoarea nu a refuzat pe nimeni.

Alexia Eram, viitoare mireasă! Ce îi pregăteşte Mario Fresh

Mario Fresh se gândeşte de ceva timp la cererea în căsătorie. Dar pentru fiica Andreei Esca este o femeie cu adevărat specială, planificarea unui moment atât de important, necesită timp şi inspiraţie. Invitat în platoul emisiunii „Răi da’ Buni”, artistul a mărturisit că frumoasa şatenă va avea parte de un eveniment cu totul nebun, pe care nici măcar nu şi-l poate imagina!

"Cererea în căsătorie o să fie mult, mult mai nebună. Nici măcar nu se aşteaptă la aşa ceva. O am în cap de foarte mult timp. Ceva... altfel. O să am vreo 16 cameramani după mine. O să fie ceva frumos", a declarat Mario Fresh la "Răi Da Buni". 

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest