Povestea neștiută a artistei Billie Eilish! Incredibil cum a reuşit să îşi ţină boala ascunsă! VIDEO

 

Are 32 de milioane de urmăritori pe Instagram! Are 8 milioane de like-uri la o singură poză! Este cel mai ascultat artist de pe Planetă în acest moment! Şi în ciuda faptului că sferă de o boală care ar trebuie să o facă incapabilă să apară în public, a devenit fenomen mondial în mai puţin de un an!

Billie Eilish a vorbit despre cum este să trăieşti cu o afectiune neurologică. Artista suferă de sindroum Tourette, iar diagnosticul a fost dezvăluit după ce au apărut diverse clipuri pe internet cu ea în care i-au fost date de gol ticurile faciale. Se pare că artista a păstrat acest lucru pentru ea, deoarece nu îsi doreşte ca identitatea să îi fie asociată cu boala.

„E dubios când cineva are o mimică ciudată sau își sucește gâtul. Internetul nu mi-a văzut ticurile deranjante pentru că sunt foarte bună la a le suprima. Cu cât le maschez mai mult, cu atât mai rele vor fi după. Asta e partea mai puțin fericită. (...) Sunt sigură că la un moment dat toți îmi vor observa atacurile care apar atunci când sunt stresată sau nu dorm suficient. Dar ar putea fi mai rău. Nu e așa mare lucru” a mărturisit Billie Eilish, in cadrul unui interviu, pentru The Fader.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest