Povești penibile din intimitate: "Mama lui a venit în camera noastră. Cum să-i explic că eram deasupra?" Ce a urmat e prea de tot

 

Pentru că nimic nu este mai amuzant decât întâmplările penibile în momente ce ar trebui să decurgă cu totul impecabil, noi vă prezentăm câteva povești care au făcut înconjurul Internetului. Menționăm că acestea s-au întâmplat în timpul unei partide de sex. 

”Acum câțiva ani, eu și iubitul meu de atunci mergeam la el acasă, iar pe drum apetitul de nebunii ne-a crescut. Când am ajuns acasă am mers direct în dormitor, iar eu eram cu fața spre ușă. Deodată văd că ușa nu era închisă de tot, ci crăpată, așa că o văd pe mama lui venind spre camera noastră. Primul gând care mi-a venit în minte era cum îi explic că sunt deasupra fiului său. M-am prefăcut că-l gâdil, dar s-a prins. Femeia a intrat în cameră zâmbind, iar apoi toată conversația s-a transformat într-o voce speriată: Hei, ce faceți? am făcut câteva crochete, VREȚI CROCHETE? O SĂ LAS AICI FARFURIA. Apoi a ieșit. Ulterior am aflat că ea dormea pe canapea în timp ce noi am venit acasă, dar nici n-am observat-o.”

Citeşte continuarea aici! 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest