Prezentatoare celebră, clipe de groază în vacanţa din Bulgaria! A fost victima hoţilor: "Acest lucru i se poate întâmpla oricui" VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

O prezentatoare celebră de la Antena Stars a trecut prin clipe de groază, în timp ce se afla în vacanţă, în Bulgaria. Deşi s-a cazat într-un resort de lux, acolo unde trebuia să se bucure de apă, de plajă, de nisip şi de compania celor dragi, vedeta a fost victima hoţilor.

Victimă în propria vacanţă este chiar Majda, colega lui Cristi Brancu de la "Agenţia VIP". Frumoasa brunetă a povestit pentru Antena Stars toată experienţa neplăcută prin care a trecut, după ce i-a fost spartă maşina, chiar în cadrul unui resort de lux care trebuia să îi siguranţă şi protectie. Din fericire, în ciuda faptului că situaţia a fost una delicată, Majda a trecut cu bine peste şi nu lasă nimic să îi umbrească vacanţa.

"Am găsit un hotel care este foarte bine cotat, cu pază, cu tot ce trebuie. Se spune că a mai existat un caz lângă, dar mi-am imaginat că ăsta fiind un hotel bun, nu are ce să se întâmple. Mihai a vrut sa lase masina deschisă, dar i-am zis să o închidă pentru orice eventualitate. Seara când am urcat, spre masină, am văzut geamul spart. Problema pentru ei a fost ca este geam dublu si a pornit alarma la maşină şi probabil s-au speriat şi au plecat. Nu m-am gândit la aşa ceva, mai ales când cineva îţi spune că este păzită, că totul este în regulă. Nimeni nu îmi va acoperi paguba, noi o sa o acoperim. Pentru că se spune ca se poate întâmpla. Nu m-am gândit că la un resort de lux se poate întâmpla asa." a mărturisit Majda, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest