Prietena lui Brigitte, dezvăluiri şocante din relaţia brunetei cu Florin Pastrană, după ce s-a speculat că ar înşela-o! "Nu este uşor să o duci de nas"

 

Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri din România. Iar asta pentru că din cauza controverselor pe care le-au creat în jur, au ţinut vie atenţia oamenilor asupra lor. Iată că un nou val de speculaţii a lovit relaţia celor doi. Mai precis, acela că actuala soţie a lui Florin Pastramă, ar fi înşelată de acesta.

Printr-un apel telefonic, în exclusivitate, pentru Antena Stars, cea mai bună prietenă a lui Brigitte Pastramă a lămurit totul! Aceasta a oferit detalii din interiorul relaţiei celor doi şi a scos adevărul la lumină!

Din spusele acesteia, nici nu se pune problema de înşelat. Mai ales prin intermediul mesajelor text de pe telefon. De ce? Se pare că, Brigitte are acces total la absolut toate device-urile afaceristului si viceversa. Lucru care nu s-ar întâmpla, daca Florin Pastramă ar avea ceva de ascuns. Ba chiar mai mult de atât. Cei doi petrec extrem de mult timp împreună, aşa că orice supoziţie legată de înşelat, dispare instant.

"Brigitte nu este o persoană care să fie usor dus de nas în situaţii ca astea. Nu cred că ar avea cum să se întâmple aşa ceva. Ştiu că Brigitte îi folos€ste telefonul lui. Fiecare are acces la telefonul lui oricând. Brigitte are acces la contul lui, dacă le răspunde ea nu cred că le va plăcea răspunsul. Sunt non-stop împreună pentru că este emoţia de început. Eu nu cred aşa ceva (n.r. că ar înşela-o)." a declarat cea mai bună prietenă a lui Brigitte Pastramă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest