Prietena lui Răzvan Ciobanu, primul interviu după moartea lui tragică! Designerul se droga! „Cu toţii îi ştiam problemele” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Prietena lui Razvan Ciobanu a oferit primul interviu după moartea tragică a designerului. Şi-a luat inima în dinţi şi, pentru prima dată, Diana a vorbit în exclusivitate despre cât de jos ajunsese, cine ii voia răul, şi despre faţa nevăzută a designerului!

Diana Bianca, una dintre cele mai bune prietene ale lui Răzvan Ciobanu şi totodată, o adevărată business woman, a vorbit în exclusivitate pentru Antena Stars, despre ce se ascundea, de fapt, în spatele vieţii aparent fericită a creatorului de modă. Deşi designerul nu i-a spus niciodată concret că ia anumite substanţe, acesta lăsa de înţeles că ar face-o.

"Ştiam, ştiam cumva. Nu pot să spun că el mi-a zis cu subiect şi predicat "eu iau substanţa aia sau aia ", ne mai povestea că uite, nu am fost conştient aseară, cumva era clar. Niciunul dintre prietenii lui nu au făcut ceva mai mult, cu toţii ştiam că are problemele pe care le avea. Cu toţii am preferat să spunem că nu putem intervenii din postura de prieteni, dar am fi avut cu toţii, cred eu", a spus Diana Bianca pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest