Prima imagine cu Mihai Mitoșeru și Noemi împreună! Ce spune actorul despre împăcarea cu fosta soție/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Chiar dacă a trecut aproape un an de când au divorțat, se pare că Mihai Mitoșeru și Noemi nu pot sta departe unul de celălalt! Actorul a publicat prima imagine cu fosta soție și a oferit și detalii despre împăcare!

Mihai Mitoșeru și Noemi au divorțat în luna noiembrie a anului trecut, însă decizia despărțirii i-a marcat pe amândoi extrem de tare. Cei doi nu s-au separat din cauza infidelităților sau problemelor în cuplu, ci motivul a fost monotonia.

După ce au luat o pauză de la relație de 13 ani, iată că acum, cei doi au început să se afișeze, din nou, împreună. Pe contul său de socializare, Mihai Mitoșeru a publicat o imagine cu el și cu Noemi în timp ce se aflau la masa unui restaurant. Se pare că motivul întâlnirii a fost o vizită la medicul veterinar cu cățelușa lor Misha.

Și pentru că știa ca întâlnirea va ridica foarte multe semne de întrebare despre împăcare, Mihai Mitoșeru a ținut să precizeze că nu s-au împăcat, ci s-au reunit doar de dragul animalului lor de companie.

„Nu ne-am împăcat, am venit să ne treacă emoțiile cât timp Misha prietenul nostru o sterilizează pe Misha”, a fost mesajul pe care l-a scris Mihai Mitoșeru.  

Ce a spus Camelia Mitoșeru despre relația dintre fiul său și Noemi

”Sigur că și-a făcut o o altă relație. Când a aflat Noemi, s-a dus după el. A poftit-o afară, nu a fost scandal. I-a spus să îi dea telefon a doua zi. Sunt 14 ani, Mihai a preferat-o pe ea, mai ales dacă a văzut că s-a dus după el. Dar ea a făcut... nu știu ce a făcut. Dar ea nu a trecut peste. Mihai a tot încercat să dreagă busuiocul, dar nu a reușit. Ea nu a răspuns la treaba asta”, a spus Camelia Mitoșeru la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest