Prima probă a emisiunii „Dragostea fără secrete”, o adevărată distracție pentru concurenţi! Alexandru şi Mădălina: „Unde am pus bâta aia?”

 
+2 click pentru
galerie

Prima probă a emisiunii a fost „Do my make up challenge”, acolo unde fiecare partener trebuia să îsi machieze persoana iubită, după bunul plac. Primii care s-au supus acestei probe a fost cuplul format din Mădălina şi Alexandru.

Proba a fost extrem de amuzantă pentru cei doi, dar şi uluitoare. Prima care a sta tpe scaun a fost Mădălina, iar iubitul ei Alexandru a „pictat-o” ca un copil de clasa a II-a. Aşa cum a ştiut el mai bine.

Reacţia Mădălinei nu a fost aşa cum se aştepta partenerul acesteia:"Eram sigur că îmi faci porcăriile astea. Eşti nesimţit grav. “ Dar cum roata se întoarce, Mădălina a avut grijă să „îl răsplătească” pe Alexandru. La vederea propriului chip, Alexandru a amuţit. S-a ridicat de pe scaun şi căuta ceva: "Unde am pus băta aia?". Apoi s-a asigurat că tot rujul pe care îl are pe buze, va ajunge pe chipul iubitei sale.

Proba s-a încheiat cu cei doi arătându-şi iubirea unul pentru celălalt, prin multe sărutări şi îmbrăţişări.

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest