Prima reacție a lui Felix Baumgartner, după ce s-a spus că nu mai formează un cuplu cu Mihaela Rădulescu

 

Dacă până acum cea care a vorbit despre relația lor și despre modul în care se desfășoară, a fost Mihaela Rădulescu, iată că acum și Felix Baumagrtner a avut o primă reacție, după ce s-a vehiculat că nu mai formează un cuplu cu frumoasa prezentatoare TV.

Odată ce au încetat să se mai afișeze în social media împreună, a început să circule și zvonuri referitoare la despărțirea Mihaelei Rădulescu de Felix Baumgartner. După ce prezentatoarea TV a spus clar și răspicat că încă sunt împreună, însă au o relație mai nonconformistă, din cauza distanței, iată că acum și partenerul ei de viață a avut grijă să le închidă gura răutăcioșilor.

Felix Baumgartner a publicat pe contul său de socializare o imagine cu Mihaela Rădulescu, care a venit însoțită de un mesaj care nu mai lasă loc de interpretări, în ceea ce privește relație pe care o au: „Check out my girl! A queen în every aspect! (Priviți-o pe iubita mea! O regină în toate aspectele)”, a scris Felix Baumgartner, la imaginea cu Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumagartner, un cuplu neconvențional

Recent, Mihaela Rădulescu a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Felix Baumagartner și a dezvăluit ca este îndrăgostită nebunește de acesta, în ciuda faptului că locuiesc în țări diferite.

Nici până azi nu știu de ce m-am îndrăgostit de un bărbat din singura categorie pe care am evitat-o cu strictețe – cea a playboy-lor, a donjuanilor de profesie. (...) Știu că pare ciudat să nu trăiești în aceeași casă, oraș, țară cu bărbatul tău, dar la fel de ciudat poate fi să-ți împarți patul sau gândurile cu un om pe care nu-l mai iubești sau care are pe alta. Nu trăim la fel, nu gândim la fel despre iubire și libertate, nu simțim la fel, deci haideți să mai  și acceptăm că și cuplurile pot avea diverse forme de fericire și de conviețuire. Iar dacă nu puteți accepta, eu tot vă doresc fericirea mea, pentru că e reală și întreagă”, a spus Mihaela Rădulescu pentru viva.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest