Prima reacție a lui Rareș despre împăcarea cu Ana Mocanu, după ce au fost surprinși într-o ipostază tandră: „Dacă știam că e acolo, nu mai mergeam”

 

După ce Rareș și Ana Mocanu au fost surprinși într-o ipostază tandră în club din Capitală, deși spuneau că nu mai vor să audă unul de celălalt, bărbatul a explicat, în exclusivitate pentru Antena Stars, care este, de fapt, situația între el și fosta asistentă TV.

Încurcate mai sunt căile dragostei, iar Rareș și Ana Mocanu reprezintă cel mai bun exemplu. După despărțirea plină de controverse și după ce fosta asistentă TV a dezvăluit că a fost bătută de cel pe care l-a iubit, despre care s-a aflat că încă este însurat cu o altă femeie, iată că acum cei doi șochează din nou.

Recent, Rareș și Ana Mocanu au fost filmați în timp ce dansau împreună într-un club din Capitală. În exclusivitate pentru Antena Stars, barbatul a mărturisit că nu știa că și fosta iubită va fi prezentă în localul respectiv, altminteri nu ar mai fi ieși în oraș.

Eu am fost cu prietenii mei la club, ea cu prietenii ei. Dacă știam că ea era acolo, nici nu mergeam. După ce am plecat de la club, ne-am întâlnit în față cu toți prietenii mei, cât și prietenii Anei și am mers la mine unde am petrecut până dimineață cu toții. Cred că erau undeva la 20 de persoane.”, a spus Rareș.

Mai mult de atât, se pare că Rareș are o nouă iubită care locuiește la Londra și care ar fi fost deranjată de ipostaza în care a fost surprins bărbatul în compania Anei Mocanu.

Iubita mea e la Londra. Vă dați seama că a fost supărată, dezamăgită. Era aiurea să lipsească tocmai Ana Mocanu de la petrecere. Nu prea am discutat. Ne-am distrat, am dansat, am întrebat-o de ce este încă singură pentru că este o persoană cu foarte multe calități și mi-a spus că a întâlnit doar maimuțoi. Atâta tot. Nu se va mai întâmpla pentru că eu am o relație. Acum merg la Londra cu un buchet mare de flori că așa e frumos.”, a spus Rareș la Showbiz Report, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest