Ce calități trebuie să aibă viitorul iubit al Anei Mocanu pentru a o putea cuceri: „Să nu fie un bondar!"

 

Chiar dacă a trecut printr-o decepție amoroasă din cauza lui Rareș, Ana Mocanu vrea să se îndrăgostească din nou, iar de data aceasta știe clar ce calități trebuie să întrunească viitorul partener ca să o cucerească.

Invitată în cadrul emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars, Ana Mocanu a recunoscut că este o femeie foarte curtată, dar chiar și așa, deocamdată nu și-a găsit alesul. Fosta asistentă TV a mărturisit că nu i-a atras nimeni atenția în mod special, motiv pentru care deocamdată încă este în căutări.

Mai mult decât atât, Ana Mocanu a dezvăluit și cum trebuie să arate bărbatul care i-ar putea face inima să tresare. Câteva dintre calitățile principale pe care viitorul partener trebuie să le aibă constă în bunul simț și cu un simț al umorului bine dezvoltat.

”Nu am nimic, oficial, neoficial. Sunt, într-adevăr, o femeie curtată, că na, dar să vedem care va fi norocosul. De moment nu mi-a atras nimeni atenția, în mod special. Nu este cineva în mod special, dar sunt o femeie curtată. Nu am un tipar anume. Îmi plac bărbații înalți, pentru că eu sunt minionă. Contează, din punctul meu de vedere, să ne înțelegem bine, să existe chimie. Contează mult să fie un om cu foarte mult bun simț și cu simț al umorului, pentru că eu mă plictisesc destul de repede, trebuie să râd de el”, a declarat Ana Mocanu la Showbiz Report, de la Antena Stars.

Cât despre partea materială, Ana Mocanu a ținut sa precizeze că își dorește ca bărbatul de lânga ea să fie potent financiar, însă nu pentru a o întreține pe ea.

”Am fost la un moment dat îndrăgostită de Maluma, dar mi-a trecut. Cu bărbiță așa, să fie drăguțel. Să fie chimie! Pentru mine nu au contat niciodată banii. Important este ca el să fie un bărbat independent și să aibă o stabilitate financiară și o dorință de muncă pentru el, nu pentru mine. Să nu fie un bondar, să se trezească la 4 după-amiaza. Să aibă o meserie, să se ocupe cu ceva. Asta este o normalitate pentru fiecare dintre noi.”, a mai adăugat focoasa asistentă TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest