Primele declarații ale lui Nicolae Guță, după accidentul fiului său: ”Nu doresc nici celor mai mari dușmani să treacă prin ce trec eu”

 

Fiul lui Nicolae Guță a fost transferat de urgență la București, iar tatăl său a așteptat cu sufletul la gură ca să vadă cum se simte fiul său și să vorbească cu el despre cele întâmplate.

În urmă cu puțin timp a sosit de la Târgu Jiu un elicopter în care se afla Nicu Guță, iar manelistul a  făcut primele declarații despre starea de sănătate a fiului său.

”A fost un accident destul de grav, cred că numai Dumnezeu a făcut să scape. Este prematur să vorbim, medicii investighează. Deocamdată, nu am reușit să vorbesc cu nimeni, că a sosit cu elicopterul. Este conștient. Medicii au cerut intervenția elicopterului. Trei coaste, umărul, tălpile picioarelor sunt afectate. Se fac investigații, RMN, CT-ul. Nu am apucat să vorbesc cu el. Din ce au spus medicii, va trebui să se facă intervenții chirurgicale la ambele picioare. Când o să știm mai multe, o să vă spun. Am venit aici, în speranța că investigațiile mai bune, la îndrumarea medicilor de la Gorj. Aici este un spital privat, nu contest că și la un spital de stat nu ar fi fost mai bine. Nu doresc nici dușmanilor așa ceva, nici dușamnilor dușmanilor mei”, a spus Nicolae Guță pentru Antena Stars.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest