Primele declarații a Narcisei Guță, după ce fiul ei a fost bătut măr de interlopi și băgat în spital: „E foarte grav”

 

Narcisa Guță a făcut primele declarații după ce fiul ei a fost bătut cu bestialitate de interlopi, iar în urma violenței, tânărul a ajuns de urgență la spital. Care este starea actuală de sănătate a lui Nicușor, ne-a spus fosta soție a lui Nicolae Guță.

Narcisa Guță este în culmea disperării! Fiul ei a ajuns direct în spital, iar medicii l-au operat de urgență, după ce i-a fost strivit piciorul de către agresori. Mai mult decât atât, potrivit spuselor Narcisei, tânărul are vânătăi la nivelul feței din cauza bătăii brutale pe care a încasat-o.

„E foarte grav. Au venit la grămadă cu mic cu mare. L-au agresat, i-au dat cu parul în față, i-au distrus fața de tot. A fost în spital și acum o zi i-a dat drumul pentru că i-a spus să stea acasă. Timp de șase luni nu mai poate să calce în piciorul ăla. Aștept rezultatul de la medico-legal. Rog legea să facă dreptate pentru că huliganii ăstia fac dreptate singuri.” a spus Narcisa Guță, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Poliția nu a intervenit

Potrivit Spynews.ro, Poliția nu a mișcat niciun deget în apărarea fiului Narcisei, fosta soție a lui Guță fiind nevoită să meargă de urgență la fiul său, pentru a face plângere impotriva agresorilor. Femeia este disperată și cere să i se facă dreptate, deși știe că sunt slabe șanse ca acest lucru să fie posibil.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest