Primele imagini cu Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, în Singapore! Cum i-a mulţumit blondina, milionarului VIDEO

 

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi o ţin din vacanţă în vacanţă şi iubirea lor pare mai mare ca niciodată. Destinația este una la care multă lume doar visează, iar imaginile sunt spectaculoase!

Bianca şi Bodi îşi trăiesc viaţa la cote maxime. Celor doi le place să călătorească şi profită din plin de timpul liber, viaţa lor este toată o vacanţă. Şi-au făcut bagajele şi au plecat într-o destinaţie de vis.

Încă de la aeroport, Bianca şi Bodi parcă au fost întâmpinaţi de o altă lume. Numai verdeaţă cât priveai cu ochii, iar poliţiştii au fost înlocuiţi de roboţi. Sa nu mai spunem de hotelul în care s-au cazat. Camera în care îşi vor petrece următoarele zile are o privelişte care te lasă mască. Totul este perfect pentru ca îndrăgostiţii să se relaxeze din plin.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au avut o relaţie plină de suişuri şi coborâşuri, dar acum totul pare că merge ca pe roate. Milionarul ştie sa o cucerească iar şi iar pe iubita lui. Când seara s-a lăsat Bodi a dus-o pe blondină să ia cina împreună într-un restaurant de lux situat deasupra oraşului, cu o piscină impunătoare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest