Primele imagini cu Iulică Cercel după moartea lui Răzvan Ciobanu! A fost audiat de oamenii legii

 

Iulică Cercel a avut prima apariţie, după moartea lui Răzvan Ciobanu, după ce a fost audiat de oamenii legii, astăzi. Regretatul designer a plecat din Bucureşti spre Constanţa, împreună cu acesta, pentru a petrece Sărbătorile Pascale şi 1 mai pe litoral.

Apropiaţii lui Răzvan Ciobanu au fost audiaţi

Mai mulţi apropiaţi ai creatorului de modă au fost audiaţi, în cazul morţii acestuia! Iulică Cercel, cel care i-a împrumutat maşina în care şi-a găsit sfârşitul, a fost şi el luat la întrebări de oamenii legii, în încercarea de a găsit elementele lipsă din anchetă.

Ancheta morţii lui Răzvan Ciobanu este în plină desfăşurare şi ies la iveală noi informaţii referitoare la moartea celebrului designer. După ce au fost descoperite nenumărate nereguli cu privire la tragicul accident, oamenii legii descoperă pe zi ce trece, alte noutăţi.

"Au fost audiate persoane timp de cinci ore. Ancheta se desfăşoară fix cum am spus. Sunt detalii noi, dar nu pot să dau informaţii. Singurul lucru pe care îl pot spune este că unul dintre martorii audiaţi astăzi a spus că sunt o persoană inconfortabilă la audieri. Cei audiaţi astăzi au calitate de martori. Sinuciderea nu a fost luată niciodată în calcul", a spus Laura Vicol la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest