Problemele mari de sănătate cu care se confruntă Elena Cârstea: „M-au chinuit ca pe hoții de cai”

 

Ultima perioadă nu a fost deloc roz pentru Elena Cârstea! Mutată în America de ani buni, vedeta a dezvăluit pe contul ei de socializare că s-a confruntat cu mari probleme de sănatate.

Elena Cârstea s-a mutat definitiv în America, unde a luat-o de la zero alături de partenerul său de viață. Mai mult decât atât, vedeta a renunțat definitiv la muzică și a lăsat în spate succesul pe care l-a avut in țară în urmă cu 14 ani și s-a reprofilat, actualmente lucrând în industria imobiliară.

''Nu prea mai am de ce să vin. Mi-e dor de Mediaș. Mi-e dor tare. Mi-e dor de public, de cântat, de toată lume, pe plictiseala asta ce vrei să faci? Copila mea a venit acasă, se va muta aici cu serviciul sper cât de curând'', a spus Elena Cârstea pe Facebook.

Cu ce probleme mari de sănătate se confruntă Elena Cârstea

Și chiar dacă nu mai stă în România, Elena Cârstea nu a intrerupt legătura cu oamenii care i-au apreciat piesele și talentul artistic, astfel că ori de câte ori se intâmplă ceva în viața ei, artista le dă de știre acestora prin mesaje sau filmulețe pe care le publică pe contul ei de socializare.

Elena Cârstea a dezvăluit că s-a confruntat cu probleme de sănătate din cauza implanturilor dentare pe care urmează să și le pună. Potrivit spuselor ei, intervenția de pregătire a fost extrem de dureroasă, dar abia așteaptă să vadă rezultatul final la sfârșitul întregului proces.

''Am fost un pic bolnăvioară lunile astea, dar mi-a trecut, nu a fost nimic grav. Am rămas fără dinți. Și nu pot să vorbesc, pentru că mă pregătesc de implanturi și m-au chinuit aștia ca pe hoții de cai'', a spus Elena Cârstea pe Facebook.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest