Problemele se ţin scai What’s Up! Dezvăluiri uluitoare despre starea de sănătate: „Abia stau în picioare” VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Viaţa nu este deloc uşoară pentru What’s Up, în ultima vreme! După incidentul în care a fost implicat, conform căruia ar fi agresat-o pe actuala iubită, Alice Badea, iată că artistul se confruntă cu noi probleme. Dar de data aceasta, de sănătate!

Scandalul de proporţii, în care au fost implicaţi What’s Up şi Alice Badea, a ţinut primele pagini ale tabloidelor ocupate! Odată ce s-au calmat apele, artistul a decis să se retragă pentru o perioadă din atenţia publicului, oferindu-le detalii admiratorilor săi despre viaţa sa, din când în când, pe contul de instagram.

Astfel încât, în urmă cu puţin timp, What’s Up a postat o imagine pe reţeaua socială, cu rezultatele ieşite în urma unor analize. Se pare că artistul suferă de dublă hernie de disc, motiv pentru care există posibilitatea să aibă nevoie de operaţie sau, în cel mai bun caz, doar de kinetoterapie.

„Azi merg la neurochirurg ca să îmi spună dacă fac sau nu operaţie sau kinetoterapie.” a mărturisit What’s Up pentru Antena Stars.

Şi-a agresat iubita

În decembrie 2019, What’s Up a fost implicat într-un scandal de proporţii, după ce s-a spus că ar fi agresat-o pe Alice Badea, iubita lui. În timp ce era reţinut de oamenii legii, artistul a devenit violent cu aceştia, motiv pentru care i s-a deschis dosar penal pentru ultraj.

În seria declaraţiilor făcute pentru Antena Stars, artistul a ţinut sa menţioneze că tot ce s-a vehiculat în presă, nu a fost adevărat. Mai precis, nu a recurs la violenţă fizică în interacţiunea cu iubita sa. Şi mai mult de atât, cântăreţul a mărturisit că se pregăteşte să dea lovitura în industria muzicală, doar că problema de sănătate cu care se confruntă acum, l-a făcut să pună o mică pauză creaţiei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest