Profesorul Dan Voiculescu, ajutor pentru cei loviți de soartă

 

 Profesorul Dan Voiculescu a fost impresionat de cazul Loredanei, fata de 13 ani care a rămas fără casă în prag de iarnă. De ziua lui, profesorul a vrut să o ajute pe fată şi pe familia acesteia pentru ca cei care au fost năpăstuiți de soartă să îşi poată construi o nouă viaţă. Dan Voiculescu şi-a rugat rudele şi apropiaţii să nu nu-i ofere lui daruri de ziua lui, ci familiei Loredanei. 

Echipa de la Fundaţia pentru Dezvoltarea Românei a ajuns la Iaşi cu cadourile care nu au fost puţine, pentru că nu puţini au fost cei care s-au alăturat cauzei. Impresionaţi de drama familiei, vedetele Antena 3 şi-au unit puterile. Așa că, în prag de iarnă, Mircea Badea s-a oferit să dea familiei două sobe, iar Adrian Ursu va oferi lemnele pentru foc şi va plăti factura la curent.
Soţia profesorului Dan Voiculescu a oferit familie o icoană care să-i apere şi să-i protejeze. Şi nu au fost singurii care au încercat să ajute această familie. Familia Loredanei a primit şi electrocanice, dar şi multe alte lucruri indispensabile unei locuinţe. În acest moment Loredana locuieşte cu sora şi cu părinţii ei într-o singură cameră în casa bunicii.
Impresionată de ceea ce i s-a întâmplat, Loredana a mprturisit că este de-a dreptul copleșită. ”Nu am avut niciodată. Îi mulțumesc pentru tot ce mi-a trimis. Îi urez ””La mulți ani” și multă sănătate familiei”, a spus Loredana, iar mama acesteia a completat-o. ”Nu aveam șansa să sperăm așa curând. Dumnezeu ne-a ajutat. Îi mulțumim lui Dan Voiculescu și îi urăm ”La mulți ani””.
Și, pentru că un copil are nevoie și de distracție, Liviu Pleşoianu a vrut să-i ofere Loredanei şansa de a se bucura de prima ei excursie, una menită să-i aline tristeţea. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest