Pur și simplu magic! Bea acest amestec pe stomacul gol și nu te vei mai îmbolnăvi niciodată

 

Este bine să-ți începi ziua consumând alimente sănătoase, iar acest amestec se încadrează perfect în această categorie.

Pentru o mai bună rezistentă la boli și un sistem imunitar puternic e bine să consumi un pahar de apă cu ananas pe stomacul gol. Beneficiile ananasului sunt nenumărate. Este o sursă bogată de micro-nutrienţi necesari organismului. Fructul conţine enzima bromelaina şi vitamina C, un antioxidant puternic, ambele jucând un rol foarte important în procesul de vindecare a organismului.

Te ajută să slăbești

Ananasul are un conţinut bogat în fibre, astfel că digestia să completă necesită mai mult timp, fapt care sporeşte şi prelungeşte senzaţia de saţietate. Consumând un pahar de apă cu ananas dimineaţă poţi preîntâmpina poftă de zahăr şi de grăsimi.

Ananasul este un bun diuretic şi previne depunerea grăsimilor în organism, fiind aşadar un aliat de încredere pentru o dietă echilibrată.

Ananasul conţine compuşi anticancerigeni

O ceaşcă de ananas proaspăt conţine 70 de miligrame de vitamina C şi 95 de miligrame de vitamina A - furnizând doza zilnică de vitamina C şi aproximativ 1/5 din doza zilnică de vitamina A. Aceste vitamine protejează celulele sănătoase de ameninţarea radicalilor liberi, ce favorizează apariţia cancerului, şi vindecă celulele deteriorate.

Combate inflamația

Bromelaina este o enzima ce posedă proprietăţi anti-inflamatorii. Această ajută organismul să elimine toxinele şi lupta împotriva inflamatiilor de orice fel.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest