Radu Mazăre, direct la Penitenciarul Rahova! Primele imagini cu fostul edil VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Luni seară, Radu Mazăre a ajuns în ţară, cu o cursa aeriană ce a avut escală la Paris, după un an şi jumătate în Madagascar. Fostul edil al Constanţei are de executat o pedeapsă de 9 ani de închisoare pentru corupţie.

Cei care s-au aflat în avion cu Radu Mazăre nu au avut prea multe lucruri de văzut. Fostul primar a fost flancat de poliţişti, a stat în ultimul rând al avionului şi nu a avut prea multe privilegii.

„A fost ok, nu a avut voie să vorbească. A fost foarte tăcut! Nimic spectaculos. A stat în ultimul rând. Răducu Mazăre era supărat, cum ar fi putut să fie altfel?! ”, a declarat unul dintre pasagerii care s-au aflat în avion cu Radu Mazăre.

După ce a ajuns la aeroportul din Otopeni, fostul faraon a fost escortatt de poliţiştii de la Frontieră, departe de ochii presei, direct către Peinitenciarul Rahova. Cu puţin înainte ca acesta să ajungă la penitenciar, avocatul lui a fost surprins de papaprazzii SpyNews.ro chiar la poarta închisorii.

Avocata sa a rămas câteva momente în faţa porţii, timp în care jurnaliştii „au luat-o la întrebări”, însă aceasta nu a făcut nicio declaraţie.

Radu Mazăre stă în carantină 21 de zile, după ce va fi supus unor proceduri de igienă. După ce va trece această perioadă, fostul edil al Constanţei va afla în ce închisoare îşi va petrece cei 9 ani de detenţie.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest