Radu Mazăre va fi adus în ţară pe 20 mai! Anunţ oficial al Poliţiei

 

Radu Mazăre va fi adus înapoi în România, pe data de 20 de mai, luni, după ce acum două săptămâni a fost capturat în Madagascar.

"În urma informării transmise de autoritățile din Republica Madagascar, la data de 14 mai a.c., cu privire la admiterea extrădării persoanei urmărite internațional, Radu Ștefan Mazăre, Poliția Română a demarat, de îndată, formalitățile necesare aducerii în țară a acesteia.
Astfel, s-a constituit o escortă, formată din polițiști români, care se va deplasa în Republica Madagascar, pentru preluarea persoanei urmărite internațional, întoarcerea pe teritoriul României urmând a avea loc la data de 20 mai 2019"
, a transmis Centrul de Informare și Relații Publice al Inspectoratului General al Poliției Române. 

Radu Mazăre a explicat că nu se va opune, fiind "prea obosit să mai lupte”.

„Dacă instanța aceasta din Madagascar va decide că trebuie să fiu extrădat nu mă voi mai opune pentru că am obosit să lupt, am luptat destul cu statul român abuziv, nu voi mai lupta și aici, în Madagascar. Dacă voi ajunge în România prin extrădare, după ce se va termina pedeapsa mă voi întoarce aici în Madagascar până la sfârșitul zilelor”, a spus Radu Mazăre, la Antena 3.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest